Lainojen yhdistäminen

Rahoituslaitos.fi tarjoaa mahdollisuuden lainojen yhdistämiseen. Palvelumme kautta voit tehdä hakemuksen, jolla voit yhdistää useat eri lainat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä voi auttaa sinua hallitsemaan paremmin lainojasi ja mahdollisesti säästämään rahaa.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Hae lainojen yhdistämistä

Tee hakemus Rahoituslaitos.fi:n kautta.

2

Saat tarjouksen

Kun hakemuksesi on käsitelty, saat tarjouksen lainojen yhdistämisestä.

3

Hyväksy tarjous

Hyväksy tarjous ja yhdistä lainasi.

Lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi
Mahdollisuus hallita lainoja paremmin
Mahdollisuus taloudelliseen säästöön

Hae nyt ja yhdistä lainasi Rahoituslaitos.fi:n kautta!

Lainojen yhdistäminen Rahoituslaitos.fi sivustolla

Onko sinulla lainaa tai luottoa useasta eri pikalainayrityksestä? Maksatko joka kuukausi kallista hintaa lainoistasi? Oletko koskaan ajatellut sitä, että useampi pieni pikalaina kerryttää moninkertaiset tilinhoitokulut joka kuukausi verrattuna siihen, jos sinulla olisi käytössä vain yksi suurempi, mutta edullisempi luotto?

Me Rahoituslaitoksessa tiedämme tämän. Siksi tarjoammekin yhteistyökumppaniyritysten kanssa mahdollisuuden yhdistää vanhat ja kalliit pikavipit ja kulutusluotot yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Lainojen yhdistäminen on aina kannattavaa. Yhdistämällä kalliit vipit ja luotot voi säästö olla kuukausitasolla todella huomattava. Lainat yhdistämällä pääset kertaheitolle eroon useammasta eri maksusuorituksesta kuukausittain. Eri vippiyrityksillä voi olla mm. erilaisia tilinhoitomaksuja, jotka kerryttävät laina-aikana huomattavan potin rahaa.

Yhdistelylaina säästää rahaa

Yhdistelylainan avulla pääset näistä kaikista eroon ja maksat vain yhtä kohtuullista kuukausimaksua. Yhdistämällä lainat, voit saada maksuaikaan jopa vuosien maksusuunnitelman, joka voi pienentää kaikki lainasta aiheutuvat kuukausikulusi huomattavasti pienemmäksi kuin useampi pieni pikavippi useasta eri pikalainayrityksestä.

Lainojen yhdistäminen on todella helppoa ja vaivatonta. Aloita laskemalla kaikki nykyiset lainasummasi yhteen. Laske myös kuukausittain lainanlyhennyksiin kuluva rahanmäärä. Aloita lainanhaku Rahoituslaitos.fi palvelussa säätämällä lainalaskuriin nykyisiä lainojasi vastaava summa. Kuukausittaisia kuluja voit säätää sopivaksi valitsemalla laina-ajan vastaaman haluamaasi rahasummaa joka kuukaudessa lyhennyksiin on käytettävissä.

Valitse lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen

Tee luottohakemus loppuun ja valitse lainan käyttötarkoitukseksi lainojen yhdistäminen. Jos hakemuksesi on virheetön ja sinulle ei ole luottotiedoissa merkintöjä, tulet saamaan useita erilaisia lainatarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä. Mikäli saamasi tarjoukset ovat edullisempia kuin nykyiset luottosi, voit solmia luottosopimuksen haluamasi luottofirman kanssa. Mikäli saamasi tarjoukset eivät sinua jostakin syystä miellytä tai ne eivät ole taloudellisesti järkeviä, voit hylätä ne. Tarjouksen pyytäminen ei vielä velvoita mihinkään, vaan lopullinen luottosopimus solmitaan vasta saatuasi tarjoukset ja sinun hyväksyttyäsi sopimuksen ehdot. Luottosopimuksen voi allekirjoittaa kätevästi suoraan verkkopankkitunnusten avulla, joten rahaa on saatavana varsin nopeasti käyttöön.

Kun luottosopimus on allekirjoitettu ja olet saanut rahat tilillesi, maksa välittömästi rahoilla kaikki entiset velkasi ja luottosi pois. Näin pääset kätevästi eroon pienemmistä vipeistä ja maksat vain yhtä edullista kuukausimaksua. Näin toimimalla tulet säästämään rahaa, kuukausikulut pienenevät ja rahaa on käytössä muuhun elämiseen enemmän.

Useat yhteistyökumppanime tarjoavat yhdistelylainaa

Rahoituslaitos.fi etsii sinulle parhaan kumppanin, jonka lainatuotteilla voit yhdistää nykyiset lainat sopivaksi ja järkeväksi kokonaisuudeksi. Tee hakemus heti ja säästät rahaa joka kuukausi!

Kilpailuta Rahoitus - Lainojen yhdistäminen

Usein kysytyt kysymykset

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa useiden eri lainojen kokoamista yhdeksi suuremmaksi lainaksi. Tämä tehdään ottamalla uusi laina, jolla maksetaan pois kaikki aikaisemmat velat. Yhdistämisen tarkoituksena on usein saada selkeämpi käsitys omasta taloudellisesta tilanteesta ja mahdollisesti pienentää lainanhoitokustannuksia. Lainojen yhdistäminen toimii siten, että asiakas hakee uutta lainaa, joka on suuruudeltaan yhtä suuri kuin kaikki yhdistettävät lainat yhteensä. Kun laina on myönnetty, asiakas maksaa sillä pois kaikki aikaisemmat lainansa. Tämän jälkeen asiakkaalla on enää yksi laina maksettavana, mikä tekee taloudenhallinnasta yksinkertaisempaa. Myös lainan korko ja muut ehdot voivat parantua, jos uusi laina on edullisempi kuin aikaisemmat lainat yhteensä.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen