Lainaa veneeseen

Haaveiletko uudesta veneestä? Rahoituslaitos.fi tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja venehankintaasi varten. Autamme sinua toteuttamaan unelmasi vesillä liikkumisesta, oli kyseessä sitten pieni soutuvene tai upea moottorivene. Tarjoamme kilpailukykyisiä lainoja, jotka sopivat juuri sinun tarpeisiisi ja budjettiisi.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Täytä lainahakemus

Kerro meille tarvitsemasi lainasumma ja toivomasi takaisinmaksuaika.

2

Saat lainapäätöksen

Käsittelemme hakemuksesi ja lähetämme sinulle lainatarjouksen nopeasti.

3

Osta unelmiesi vene

Hyväksy tarjous, ja rahat siirtyvät tilillesi. Olet valmis ostamaan uuden veneesi!

Lainaa 1000€ - 70 000€
Maksuaika 1-15 vuotta
Ei vakuuksia

Hae lainaa veneeseen helposti verkossa ja nauti pian uudesta veneestäsi!

Venelainan ABC: Mitä sinun tulee tietää?

Venelainan ABC: Mitä sinun tulee tietää?

Kun haaveilet uudesta veneestä, venelaina voi olla ratkaisu unelmasi toteuttamiseen. Rahoituslaitos.fi tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja veneen rahoitukseen. Tutustutaan yhdessä venelainan perusteisiin ja siihen, mitä sinun tulee tietää ennen kuin haet lainaa veneeseen.

Venelainan määritelmä ja tarkoitus

Venelaina on erityisesti veneen hankintaan tarkoitettu rahoitusmuoto. Sen avulla voit hankkia unelmiesi veneen ilman, että sinulla tarvitsee olla koko summaa säästössä. Voit hakea lainavertailun kautta itsellesi sopivimman venelainan, joka mahdollistaa vesillä liikkumisen nautinnon jo tänä kesänä.

Venelainan tyypit: vakuudelliset ja vakuudettomat vaihtoehdot

Venelainoja on pääasiassa kahdenlaisia: vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudellisessa venelainassa itse vene toimii yleensä lainan vakuutena. Tämä voi mahdollistaa edullisemman koron ja suuremman lainasumman.

Vakuudeton venelaina puolestaan ei vaadi erillistä vakuutta. Tämä vaihtoehto voi olla houkutteleva, jos et halua sitoa venettäsi lainan vakuudeksi. Joustoluotto voi olla yksi vaihtoehto vakuudettomalle venelainalle, erityisesti jos tarvitset joustavuutta lainan takaisinmaksussa.

Venelainan summat ja takaisinmaksuajat

Venelainan summa voi vaihdella muutamasta tuhannesta eurosta aina satoihin tuhansiin euroihin, riippuen hankittavan veneen arvosta. Takaisinmaksuajat ovat tyypillisesti 1-10 vuotta, mutta joissakin tapauksissa jopa pidempiä.

On tärkeää huomioida, että suurempi lainasumma ja pidempi takaisinmaksuaika voivat vaikuttaa lainan korkoon ja kokonaiskustannuksiin. Jos tarvitset pienemmän summan nopeasti, pikalaina voi olla varteenotettava vaihtoehto veneen lisävarusteiden hankintaan.

Muista, että venelainan ehdot ja korot voivat vaihdella huomattavasti eri lainanantajien välillä. Siksi onkin tärkeää vertailla eri vaihtoehtoja huolellisesti ennen päätöksen tekemistä. Venelainan hakeminen kannattaa aloittaa hyvissä ajoin ennen suunniteltua veneen ostoa, jotta ehdit rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin ja valita itsellesi sopivimman rahoitusratkaisun.

Kilpailuta Rahoitus - Lainaa veneeseen

Usein kysytyt kysymykset

Venelainan hakeminen Rahoituslaitos.fi:n kautta on yksinkertaista. Täytä verkkosivuillamme oleva lainahakemus, jossa kysytään tietoja haluamastasi lainasummasta ja venehankinnasta. Käsittelemme hakemuksesi nopeasti ja tarjoamme sinulle räätälöidyn lainatarjouksen. Voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita itsellesi sopivimman. Hyväksyttyäsi tarjouksen saat rahat tilillesi pian, minkä jälkeen voit toteuttaa venehankintasi. Autamme mielellämme koko prosessin ajan, jotta unelmiesi vene olisi pian vesillä.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen