Hae pikavippiä

Tarve rahoitukselle voi yllättää kenet tahansa, ja joskus rahantarve on välitön. Pikavippi voi olla ratkaisu tilanteeseen, jossa tarvitset rahoitusta äkillisesti. Rahoituslaitos.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea pikavippiä, joka vastaa nopeasti muuttuviin taloudellisiin tarpeisiisi.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Valitse lainasumma

Määritä tarvitsemasi lainasumma ja laina-aika verkkosivuillamme.

2

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus huolellisesti ja varmista, että kaikki tiedot ovat oikein.

3

Vastaanota rahat

Kun hakemuksesi on hyväksytty, rahat siirretään tilillesi mahdollisimman pian.

Joustavuus
Selkeys
Turvallisuus

Tutustu tarkemmin ja hae pikavippiä jo tänään!

Mielessä pikavippi?

Kun tarvitaan pikavippi, Rahoituslaitoksen laina on toimiva ratkaisu. Täytä vain yksi lainahakemus, saat tarjouksen halvimmasta vipistä. Lainatarjouksen saat nopeasti, ja kun hyväksyt tarjouksen, saat rahat pian tilillesi.

Halvin pikavippi Rahoituslaitoksen kautta

Usein väitetään, että pikavipit ovat kalliita lainoja. Pikavippejä ei kuitenkaan voi suoraan vertailla vaikkapa asuntolainoihin tai isoihin kulutusluottoihin, sillä pikavipeissä olennaista on nimenomaan saada rahaa nopeasti. Vippi ratkaisee vaikeat tilanteet silloin, kun mikään muu ei auta, tai kun muuten vain tarvitaan pienehkö summa rahaa tilille nopeasti.

Pikavippien hinta on viime vuosina laskenut tuntuvasti muun muassa lakimuutosten seurauksena. Niinpä nykyään voi saada pientä lainaa halvemmalla kuin koskaan aikaisemmin. Pikavipin hintaan vaikuttaa erityisesti maksuajan pituus. Mitä nopeammin pystyt maksamaan lainan pois, sitä vähemmän korkokuluja kertyy.

Toisaalta lainapalveluissa on hintaeroja. Joissakin paikoissa laina on yksinkertaisesti kalliimpaa kuin toisissa. Kun haet lainasi Rahoituslaitoksen kautta, me etsimme sinulle halvimman tilanteeseesi sopivan pikavipin. Ei siis vaivalloista halvimman vipin etsintää, me hoidamme sen puolestasi.

Laskurillamme voit alustavasti arvioida pikavippisi kuukausierää. Laskurin avulla voi suunnitella, paljonko tarvitset lainalle maksuaikaa. Tarkan suunnitelman lainan kuukausieristä, korosta ja kokonaiskustannuksista saat lainatarjouksen yhteydessä. Lainatarjouksen saat täyttämällä huolellisesti lainahakemuksen.

Kannattaako ottaa pikavippi?

Pikavippi on nopea apu rahapulaan. Etenkin yllättävissä tilanteissa pikavipin ottamisella voi saada vältettyä suuremmat katastrofit. Lainapäätöstä tulee kuitenkin aina harkita huolellisesti. Luotto aiheuttaa aina kustannuksia, ja se tulee pystyä maksamaan takaisin sovitun maksuajan puitteissa.

Pohdi siis ennen lainan ottamista, riittävätkö tulosi varmasti lainan hoitamiseen. Pikavippi on huono ratkaisu, jos tuloja ei ole tai tulot eivät ole riittävän suuret lainan takaisinmaksua varten. Sinulle tulee jäädä kuukaudessa menojen jälkeen rahaa yli vähintään lainan kuukausilyhennyksen verran. Oma lainabudjetti kannattaa laskea itse, mutta hakijan maksukyvyn arviointi ja luottotietojen tarkistus tehdään myös lainahakemuksen yhteydessä.

Jos sinulla on säännölliset tulot, mutta tarvitset nopeasti hieman ylimääräistä rahaa, pikalainan tai kulutusluoton ottaminen on luultavasti melko turvallinen ratkaisu.

Pikavippejä voit myös vertailla helposti netin kautta niin halutessasi. Vertaa pikavipit tästä nopeasti ja helposti yhteistyökumppanimme sivuilta.

Täytä ja lähetä nyt lainahakemus Rahoituslaitoksen kautta, niin saat nopeasti tarjouksen edullisesta pikavipistä. Pienempiä vippejä voit hakea myös yhteistyöpalvelustame Vippi.org

Kilpailuta Rahoitus - Hae pikavippiä

Usein kysytyt kysymykset

Pikavippi on pieni, lyhytaikainen ja nopeasti haettava laina, joka maksetaan takaisin yleensä seuraavan palkkapäivän yhteydessä tai muutaman kuukauden kuluessa. Pikavippi eroaa muista lainatyypeistä sen nopeuden, vähäisen byrokratian ja lyhyen maksuajan perusteella. Toisin kuin esimerkiksi asuntolainat tai kulutusluotot, pikavippiä haettaessa ei yleensä tarvita vakuuksia tai takaajia, ja hakemusprosessi on huomattavasti nopeampi. Pikavippien korot voivat kuitenkin olla korkeammat kuin muissa lainatyypeissä.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen