Täytä hakemus - etsimme edullisimman 30000€ lainan

1000€ 60000€
1 Vuotta 15 Vuotta
Kuukausierä
183.65€ / v


Yhteensä
13223.16€

Korkoprosentti lainalle on 9.5%


Esimerkkilaina: Lainasumman ollessa €, nimelliskorko on . Takaisinmaksuaika on vuotta, tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Maksettava summa on yhteensä €, joka tarkoittaa € kuukausittaista maksua. Vahvista tiedot lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Valitse laina

Valitse tarpeisiisi sopiva lainasumma ja laina-aika.

2

Täytä hakemus

Täytä hakemus verkossa. Huolellisesti täytetty hakemus parantaa lainansaantimahdollisuuksia.

3

Saat lainapäätöksen

Lainapäätöksen saatuasi tunnistaudu pankkitunnuksilla ja saat rahat pian pankkitilillesi.

Lainaa 30000 euroa

Lainaa 30000 euroa

Rahoituslaitos.fi tarjoaa lainaa 30000 euroa netistä ilman vakuuksia. Yhdellä hakemuksella saat useita tarjouksia ja näin löytyy edullisin laina 30000€ helposti ja vaivattomasti. Hakeminen ei sido sinua mihinkään vaan voit kokeilla huoletta minkälaista lainaa sinulle tarjotaan.

Kilpailuta ja hae 30000€ laina heti tilille Rahoituslaitos.fi

Lainaaminen on nykypäivänä erittäin yksinkertaista ja nopeaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kilpailuttaa ja hakea 30000€ laina heti tilillesi Rahoituslaitos.fi palvelun kautta. Tämä suuri laina on erinomainen ratkaisu esimerkiksi suurempaan hankintaan, kuten autoon, remonttiin tai unelmalomaan.

Kilpailutamme lainasi useilla luotettavilla rahoituslaitoksilla, jotta voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan. Tämä säästää sinulta valtavasti aikaa ja vaivaa, sillä sinun ei tarvitse itse vertailla eri lainantarjoajia. Me teemme sen puolestasi.

Rahoituslaitos.fi palvelumme kautta voit hakea lainaa 30000 euroa ilman vakuuksia tai takaajia. Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa – täytä vain lainahakemus, ja saat lainapäätöksen heti. Rahoituslaitos.fi palvelumme on avoinna 24/7, joten voit hakea lainaa milloin tahansa.

Lainan hakeminen Rahoituslaitos.fi palvelun kautta on turvallista ja luotettavaa. Kaikki tietosi käsitellään luottamuksellisesti, ja lainapäätökset tehdään aina yksilöllisesti. Meidän tehtävämme on auttaa sinua löytämään paras 30000€ laina juuri sinun tarpeisiisi.

Löydä edullinen 30 000 euron laina avullamme

On tärkeää ottaa huomioon, että lainanantajat tarjoavat erilaisia korkoja ja ehtoja 30 000 euron lainoille. Tämän vuoksi on olennaista vertailla eri lainantarjoajia, jotta voit löytää itsellesi sopivimman ja edullisimman lainan. Lainavertailu on helppo ja nopea tapa saada yleiskuva tarjolla olevista lainoista.

Vertailussa kannattaa kiinnittää huomiota paitsi luoton korkoon, myös muihin lainan kustannuksiin, kuten avausmaksuun ja kuukausimaksuihin. Nämä voivat nimittäin merkittävästi vaikuttaa lainan kokonaiskustannuksiin. Vertailu auttaa sinua löytämään markkinoilta edullisimman 30 000 euron lainan.

Lainavertailussa kannattaa myös miettiä, minkälainen takaisinmaksuaika sopii sinulle. Takaisinmaksuaika vaikuttaa luoton kuukausierän suuruuteen. Mitä pidempi takaisinmaksuaika, sitä pienempiä kuukausieriä maksat – mutta toisaalta koko lainan kustannukset kasvavat pidemmällä takaisinmaksuajalla.

Vertailuun kannattaa uhrata aikaa, sillä se on paras tapa löytää edullinen 30 000 euron laina. Lainavertailupalvelumme on helppokäyttöinen ja nopea tapa löytää juuri sinulle sopivin laina.

Näin haet lainaa 30000 euroa

Hakeminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Luo vain hakemus ja seuraa näitä helppoja vaiheita.

Täytä hakemus huolellisesti

Säästät aikaa ja vaivaa, kun täytät hakemuksen kerralla huolellisesti. Kerro kaikki tarvittavat tiedot rehellisesti ja tarkasti. Tämä nopeuttaa hakemuksesi käsittelyä ja parantaa mahdollisuuksiasi saada lainaa. Yhdellä hakemuksella voit saada lainatarjouksia yli 30 eri pankilta.

Lainapäätös heti ja rahat tilille jopa saman päivän aikana

Kun olet täyttänyt hakemuksen, saat lainapäätöksen usein heti. Kannattaa kuitenkin odottaa, että saat päätöksen mahdollisimman monelta rahoituslaitokselta. Jos hakemuksesi hyväksytään, rahat siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Näin voit aloittaa suunnitelmiesi toteuttamisen ilman viivästyksiä.

Lainaa 30 000 – vertaile lainoja ja löydä edullisin

Useat eri rahoituslaitokset tarjoavat 30000 euron lainaa ja voitkin saada monia lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Vertaile eri lainojen korkoja ja muita kuluja, jotta voit löytää itsellesi edullisimman vaihtoehdon.

Valitse paras lainatarjous

Kun olet vertaillut eri lainoja, valitse sinulle sopivin tarjous. Huomioi lainan kokonaiskustannukset, todellinen vuosikorko, laina-aika ja mahdolliset muut ehdot. Tämä auttaa sinua löytämään parhaan mahdollisen lainan.

30000 euron lainan hinnoittelu

Lainan hinta koostuu monista eri tekijöistä, kuten korosta, toimitusmaksuista ja muista kuluista. Vertaile eri lainojen kuluja ja ehtoja, niin tiedät, minkä verran laina tulee lopulta maksamaan. Yleensä todellinen vuosikorko alkaa 4,5% paikkeilta. Nimelliskorko on maksimissaan 20%.

30 000 euron lainan takaisinmaksu

Takaisinmaksu on yhtä tärkeää kuin lainan ottaminen. Suunnittele takaisinmaksu huolellisesti ja varmista, että pystyt maksamaan luoton takaisin sovitussa ajassa. Näin vältyt ylimääräisiltä kuluilta ja mahdollisilta maksuhäiriöiltä. Valittavana on laina-aika 1 - 15 vuoden väliltä.

Vakuudetonta lainaa 30 000 euroa netistä

Vakuudeton laina on joustava ratkaisu silloin, kun tarvitset lainaa 30 000 euroa. Vakuudettoman lainan etuna on se, että et tarvitse lainalle mitään vakuuksia tai takaajia. Voit siis hakea lainaa helposti netistä ilman, että sinun tarvitsee esimerkiksi pantata omaisuuttasi tai hankkia takaajia lainallesi.

Vakuudettoman lainan korko määräytyy usein lainanhakijan taloudellisen tilanteen ja luottotietojen perusteella. Tämä tarkoittaa, että mitä paremmat taloudelliset edellytykset ja luottotiedot sinulla on, sitä edullisempi koron laina voi olla.

Kuka voi hakea lainaa 30 000 euroa?

Kuka tahansa täysi-ikäinen, jolla on säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot, voi hakea lainaa 30 000 euroa. Lainahakemuksen yhteydessä sinulta saatetaan kuitenkin pyytää todistus tuloistasi, jotta lainanantaja voi arvioida maksukykyäsi sekä lainan takaisinmaksukykyäsi.

Oletko siis harkitsemassa 30000 euron lainan hakemista netistä? Selvitä ensin omat tulot ja menosi, jotta voit arvioida realistisesti, kuinka suurta lainaa pystyt maksamaan takaisin. Muista myös vertailla eri lainantarjoajien korkoja ja ehtoja, jotta löydät itsellesi sopivimman lainaratkaisun.

Edullisempaa lainaa 30000 euroa rinnakkaishakijan kanssa

Lainan hakeminen rinnakkaishakijan kanssa voi olla hyvä ratkaisu, mikäli tarvitset lainaa 30000 euroa. Rinnakkaishakijan kanssa haettaessa lainanantajalle tarjoutuu usein parempi turva lainan takaisinmaksulle, mikä voi alentaa lainan kustannuksia ja parantaa lainaehtoja. Rinnakkaishakija voi olla esimerkiksi puoliso, avopuoliso tai muu läheinen henkilö.

Miten rinnakkaishakija vaikuttaa lainaan?

Rinnakkaishakija on yhtä vastuussa luoton takaisinmaksusta kuin varsinainen hakija. Lainanantaja arvioi hakijoiden taloudellisen tilanteen yhdessä, joten rinnakkaishakijan tulot ja luottotiedot voivat parantaa lainan saantimahdollisuuksia sekä vaikuttaa positiivisesti lainan korkoon ja muihin ehtoihin. Rinnakkaishakijan kanssa haettu laina voi siis olla edullisempi vaihtoehto.

Rinnakkaishakijan kanssa haettavan lainan edut

Rinnakkaishakijan kanssa haettavalla lainalla on useita etuja. Ensinnäkin, se voi parantaa lainansaantimahdollisuuksia, sillä lainanantaja arvioi hakijoiden taloudellisen tilanteen yhdessä.

Toiseksi, se voi alentaa lainan korkoa ja muita kustannuksia, sillä lainanantajalle tarjoutuu parempi turva luoton takaisinmaksulle. Kolmanneksi, se voi lisätä joustavuutta lainan takaisinmaksussa, sillä molemmat hakijat ovat yhtä vastuussa lainan hoitamisesta.

Ennen rinnakkaishakijan kanssa hakemista

Ennen kuin haet lainaa rinnakkaishakijan kanssa, on tärkeää keskustella lainan takaisinmaksusta yhdessä.

Molempien hakijoiden tulisi olla tietoisia luottoehdoista ja yhteisestä vastuusta lainan takaisinmaksussa. On myös suositeltavaa vertailla eri lainantarjoajat ja heidän tarjoamat lainaehdot löytääksesi parhaiten sopivan ja edullisimman lainan.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Lainojen yhdistäminen voi olla erittäin hyödyllinen tapa hallita ja vähentää lainakustannuksia. Jos sinulla on useita eri lainoja eri lainanantajilta, saattaa niiden hallinnointi olla haastavaa. Yhdistämällä lainat yhdeksi suuremmaksi lainaksi hakemalla lainaa 30000 euroa, voit usein pienentää kokonaiskorkokustannuksiasi ja helpottaa lainan hallintaa.

Miten lainojen yhdistäminen toimii?

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa, että otat yhden suuren lainan 30 000 euroa, jolla maksat pois kaikki muut pienemmät lainasi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on jatkossa vain yksi laina, jolla on yksi kiinteä korko ja yksi lainanmaksupäivä. Tämä voi tehdä budjetoinnista helpompaa ja selkeämpää.

Hyödyt lainojen yhdistämisestä

Muista, että lainojen yhdistäminen on merkittävä taloudellinen päätös, joka vaatii huolellista harkintaa. On tärkeää arvioida kaikki vaihtoehdot ja keskustella ammattilaisen kanssa ennen päätöksen tekemistä. Kokeile hakea lainaa 30 000 euroa yhdistelylainana.

Kokemuksia ja esimerkkejä 30000 euron lainan hakemisesta

Lainan hakeminen voi tuntua pelottavalta tehtävältä, etenkin jos kyseessä on suurempi summa, kuten 30 000 euroa. Kuitenkin monien asiakkaiden kokemukset osoittavat, että prosessi on usein yksinkertainen ja suoraviivainen, etenkin kun käytät palvelua kuten Rahoituslaitos.fi.

Esimerkki 1: Yksityishenkilö hakee lainaa kodin remontointiin

Eräs asiakas kertoi hakeneensa 30 000 euron lainaa kodin remontointia varten. Hän täytti hakemuksen Rahoituslaitos.fi:ssä, ja sai useita lainatarjouksia. Asiakas vertaili tarjouksia ja valitsi niistä edullisimman. Hän sai lainapäätöksen heti ja rahat tilille saman päivän aikana.

Esimerkki 2: Yrittäjä hakee lainaa yrityksen laajentamiseen

Toinen esimerkki on yrittäjä, joka haki 30 000 euron lainaa yrityksensä laajentamiseen. Hän täytti hakemuksen Rahoituslaitos.fi:ssä ja sai useita lainatarjouksia. Yrittäjä vertaili tarjouksia ja valitsi niistä parhaiten yrityksensä tarpeisiin soveltuvan. Lainapäätös tuli samana päivänä ja rahat siirtyivät tilille nopeasti.

Nämä esimerkit osoittavat, että 30 000 euron lainan hakeminen voi olla nopea ja yksinkertainen prosessi. Tärkeintä on vertailla eri lainatarjouksia jotta voit valita parhaan. Hae lainaa 30000 euroa Rahoituslaitos.fi avulla edullisesti ja voit saada lainaa 30 000 euroa ilman vakuuksia jo samana päivänä.

Usein kysytyt kysymykset

Millä korolla voin lainata 30000€?

Korko riippuu lainantarjoajasta, laina-ajasta ja luottotiedoistasi. Vertaile eri lainantarjoajia löytääksesi parhaan koron.

Miten pitkän maksuajan voin saada 30000€ lainalle?

Maksuaika riippuu lainantarjoajasta, mutta yleensä se voi olla jopa 1-15 vuotta.

Onko mahdollista saada lainaa 30000€ ilman vakuuksia?

Kyllä, useimmat lainantarjoajat myöntävät lainaa ilman vakuuksia. Kuitenkin, korot voivat olla korkeammat kuin vakuudellisissa lainoissa.

Miten nopeasti voin saada lainaa 30000 euroa?

Lainapäätöksen saat yleensä saman päivän aikana, mutta rahojen siirrossa tilillesi voi kestää 1-3 arkipäivää.

Mitä vaatimuksia on 30000€ lainan hakemisessa?

Vaatimukset voivat vaihdella lainantarjoajien välillä, mutta yleensä sinun tulee olla vähintään 18-vuotias, sinulla tulee olla säännölliset tulot ja puhtaat luottotiedot.

Missä voin vertailla 30000€ lainojen korkoja ja ehtoja?

Voit vertailla lainojen korkoja ja ehtoja erilaisilla lainavertailusivustoilla tai suoraan lainantarjoajien sivuilla.

Mitä hyötyä on lainaturvasta 30000€ lainassa?

Lainaturva on vakuutus, joka kattaa lainanlyhennykset, jos et pysty maksamaan lainaa takaisin esimerkiksi työttömyyden tai sairauden vuoksi.

Miten voin laskea 30000€ lainan kuukausierät?

Voit laskea lainan kuukausierät lainalaskurilla, joka ottaa huomioon lainasumman, koron ja maksuajan.

Miten voin hakea 30000€ lainaa yritykselleni?

Voit hakea yrityslainaa pankista tai muista rahoituslaitoksista. Hakemusprosessi voi vaihdella riippuen lainanantajasta.

Miten kauan 30000€ lainapäätöksen saaminen kestää?

Lainapäätöksen saat yleensä saman päivän aikana, mutta se voi vaihdella lainanantajasta riippuen.

Tarvitsenko 30000€ lainassa henkilötakaajia?

Useimmat lainanantajat eivät vaadi henkilötakaajia, mutta joissakin tapauksissa takaaja voi alentaa lainan korkoa tai parantaa lainaehdotusta.

Miten voin kilpailuttaa 30000€ lainat?

Voit kilpailuttaa lainat käyttämällä erilaisia lainavertailusivustoja, jotka vertailevat useiden lainanantajien tarjouksia puolestasi.

Voinko yhdistää olemassa olevat lainani 30000€ lainaksi?

Kyllä, voit yhdistää useita pienempiä lainoja yhdeksi suuremmaksi lainaksi, joka voi helpottaa lainan hallinnointia ja mahdollisesti alentaa korkokustannuksia.

Mitä pidempi maksuaika tarkoittaa 30000€ lainassa?

Pidempi maksuaika tarkoittaa pienempiä kuukausieriä, mutta yleensä se tarkoittaa myös suurempia kokonaiskustannuksia, koska korkoa maksetaan pidemmän ajan.

Lainataulukko

Alla olevasta taulukosta näet takaisinmaksettavat esimerkkisummat eri lainasummille ja -ajoille.

1 v. 2 v. 3 v. 4 v. 5 v. 6 v. 7 v. 8 v. 9 v. 10 v. 11 v. 12 v. 13 v. 14 v. 15 v.
1000€ 1020 € 1056 € 1080 € 1104 € 1140 € 1152 € 1176 € 1152 € 1188 € 1200 € 1320 € 1296 € 1248 € 1344 € 1440 €
1500€ 1536 € 1560 € 1620 € 1632 € 1680 € 1728 € 1764 € 1824 € 1836 € 1920 € 1848 € 2016 € 2028 € 2016 € 1980 €
2000€ 2052 € 2088 € 2124 € 2208 € 2220 € 2304 € 2352 € 2400 € 2484 € 2520 € 2508 € 2592 € 2652 € 2688 € 2700 €
2500€ 2556 € 2616 € 2664 € 2736 € 2820 € 2880 € 2940 € 2976 € 3024 € 3120 € 3168 € 3312 € 3276 € 3360 € 3420 €
3000€ 3072 € 3144 € 3204 € 3264 € 3360 € 3456 € 3528 € 3552 € 3672 € 3720 € 3828 € 3888 € 3900 € 4032 € 4140 €
4000€ 4212 € 4368 € 4500 € 4656 € 4800 € 4968 € 5124 € 5280 € 5508 € 5640 € 5808 € 5904 € 6084 € 6384 € 6480 €
5000€ 5232 € 5400 € 5580 € 5760 € 5940 € 6120 € 6300 € 6528 € 6696 € 6840 € 7128 € 7200 € 7488 € 7728 € 7920 €
6000€ 6252 € 6456 € 6660 € 6864 € 7080 € 7272 € 7476 € 7680 € 7884 € 8160 € 8316 € 8496 € 8736 € 9072 € 9180 €
7000€ 7284 € 7512 € 7740 € 7968 € 8160 € 8424 € 8652 € 8928 € 9180 € 9360 € 9636 € 9792 € 10140 € 10416 € 10620 €
8000€ 8304 € 8544 € 8784 € 9072 € 9300 € 9576 € 9828 € 10080 € 10368 € 10560 € 10824 € 11088 € 11388 € 11760 € 12060 €
9000€ 9336 € 9600 € 9864 € 10128 € 10440 € 10728 € 11004 € 11232 € 11556 € 11880 € 12144 € 12384 € 12792 € 13104 € 13320 €
10000€ 10356 € 10656 € 10944 € 11232 € 11520 € 11880 € 12180 € 12480 € 12744 € 13080 € 13464 € 13680 € 14040 € 14448 € 14760 €
15000€ 15480 € 15888 € 16308 € 16704 € 17160 € 17568 € 17976 € 18432 € 18900 € 19320 € 19800 € 20160 € 20748 € 21168 € 21600 €
16000€ 16500 € 16944 € 17352 € 17808 € 18240 € 18720 € 19152 € 19584 € 20088 € 20520 € 20988 € 21456 € 21996 € 22512 € 23040 €
17000€ 17532 € 17976 € 18432 € 18912 € 19380 € 19872 € 20328 € 20832 € 21276 € 21840 € 22308 € 22752 € 23400 € 23856 € 24300 €
18000€ 18552 € 19032 € 19512 € 20016 € 20460 € 21024 € 21504 € 21984 € 22572 € 23040 € 23628 € 24048 € 24648 € 25200 € 25740 €
19000€ 19572 € 20064 € 20592 € 21072 € 21600 € 22104 € 22680 € 23232 € 23760 € 24240 € 24816 € 25344 € 26052 € 26544 € 27180 €
20000€ 20604 € 21120 € 21636 € 22176 € 22740 € 23256 € 23856 € 24384 € 24948 € 25560 € 26136 € 26640 € 27300 € 27888 € 28440 €
21000€ 21624 € 22176 € 22716 € 23280 € 23820 € 24408 € 25032 € 25632 € 26136 € 26760 € 27324 € 27936 € 28548 € 29232 € 29880 €
22000€ 22656 € 23208 € 23796 € 24384 € 24960 € 25560 € 26124 € 26784 € 27432 € 28080 € 28644 € 29232 € 29952 € 30576 € 31320 €
23000€ 23676 € 24264 € 24876 € 25488 € 26100 € 26712 € 27300 € 27936 € 28620 € 29280 € 29964 € 30528 € 31200 € 31920 € 32580 €
24000€ 24696 € 25320 € 25920 € 26544 € 27180 € 27864 € 28476 € 29184 € 29808 € 30480 € 31152 € 31824 € 32604 € 33264 € 34020 €
25000€ 25728 € 26352 € 27000 € 27648 € 28320 € 29016 € 29652 € 30336 € 30996 € 31800 € 32472 € 33120 € 33852 € 34608 € 35460 €
26000€ 26748 € 27408 € 28080 € 28752 € 29460 € 30168 € 30828 € 31584 € 32292 € 33000 € 33792 € 34416 € 35256 € 35952 € 36720 €
27000€ 27768 € 28464 € 29160 € 29856 € 30540 € 31248 € 32004 € 32736 € 33480 € 34200 € 34980 € 35712 € 36504 € 37296 € 38160 €
28000€ 28800 € 29496 € 30204 € 30960 € 31680 € 32400 € 33180 € 33888 € 34668 € 35520 € 36300 € 37008 € 37908 € 38640 € 39600 €
29000€ 29820 € 30552 € 31284 € 32016 € 32820 € 33552 € 34356 € 35136 € 35964 € 36720 € 37488 € 38304 € 39156 € 39984 € 40860 €
30000€ 30852 € 31608 € 32364 € 33120 € 33900 € 34704 € 35532 € 36288 € 37152 € 37920 € 38808 € 39600 € 40560 € 41328 € 42300 €
31000€ 31872 € 32640 € 33444 € 34224 € 35040 € 35856 € 36708 € 37536 € 38340 € 39240 € 40128 € 40896 € 41808 € 42672 € 43740 €
32000€ 32892 € 33696 € 34488 € 35328 € 36120 € 37008 € 37800 € 38688 € 39528 € 40440 € 41316 € 42192 € 43212 € 44016 € 45000 €
33000€ 33924 € 34752 € 35568 € 36432 € 37260 € 38160 € 38976 € 39936 € 40824 € 41760 € 42636 € 43488 € 44460 € 45528 € 46440 €
34000€ 34944 € 35784 € 36648 € 37488 € 38400 € 39240 € 40152 € 41088 € 42012 € 42960 € 43956 € 44784 € 45864 € 46872 € 47700 €
35000€ 35964 € 36840 € 37728 € 38592 € 39480 € 40392 € 41328 € 42240 € 43200 € 44160 € 45144 € 46080 € 47112 € 48216 € 49140 €
36000€ 36996 € 37872 € 38772 € 39696 € 40620 € 41544 € 42504 € 43488 € 44496 € 45480 € 46464 € 47376 € 48516 € 49560 € 50580 €
37000€ 38016 € 38928 € 39852 € 40800 € 41760 € 42696 € 43680 € 44640 € 45684 € 46680 € 47652 € 48672 € 49764 € 50904 € 51840 €
38000€ 39048 € 39984 € 40932 € 41904 € 42840 € 43848 € 44856 € 45888 € 46872 € 47880 € 48972 € 49968 € 51168 € 52248 € 53280 €
39000€ 40068 € 41016 € 42012 € 42960 € 43980 € 45000 € 46032 € 47040 € 48060 € 49200 € 50292 € 51264 € 52416 € 53592 € 54720 €
40000€ 41088 € 42072 € 43056 € 44064 € 45120 € 46152 € 47208 € 48288 € 49356 € 50400 € 51480 € 52560 € 53820 € 54936 € 55980 €
41000€ 42120 € 43128 € 44136 € 45168 € 46200 € 47304 € 48384 € 49440 € 50544 € 51600 € 52800 € 53856 € 55068 € 56280 € 57420 €
42000€ 43140 € 44160 € 45216 € 46272 € 47340 € 48384 € 49476 € 50592 € 51732 € 52920 € 53988 € 55152 € 56472 € 57624 € 58860 €
43000€ 44160 € 45216 € 46296 € 47376 € 48480 € 49536 € 50652 € 51840 € 52920 € 54120 € 55308 € 56448 € 57720 € 58968 € 60120 €
44000€ 45192 € 46272 € 47340 € 48432 € 49560 € 50688 € 51828 € 52992 € 54216 € 55440 € 56628 € 57744 € 58968 € 60312 € 61560 €
45000€ 46212 € 47304 € 48420 € 49536 € 50700 € 51840 € 53004 € 54240 € 55404 € 56640 € 57816 € 59040 € 60372 € 61656 € 63000 €
46000€ 47244 € 48360 € 49500 € 50640 € 51780 € 52992 € 54180 € 55392 € 56592 € 57840 € 59136 € 60336 € 61620 € 63000 € 64260 €
47000€ 48264 € 49416 € 50580 € 51744 € 52920 € 54144 € 55356 € 56640 € 57888 € 59160 € 60456 € 61632 € 63024 € 64344 € 65700 €
48000€ 49284 € 50448 € 51624 € 52848 € 54060 € 55296 € 56532 € 57792 € 59076 € 60360 € 61644 € 62928 € 64272 € 65688 € 67140 €
49000€ 50316 € 51504 € 52704 € 53904 € 55140 € 56448 € 57708 € 58944 € 60264 € 61560 € 62964 € 64224 € 65676 € 67032 € 68400 €
50000€ 51336 € 52560 € 53784 € 55008 € 56280 € 57528 € 58884 € 60192 € 61452 € 62880 € 64152 € 65520 € 66924 € 68376 € 69840 €
55000€ 56460 € 57792 € 59148 € 60480 € 61860 € 63288 € 64680 € 66144 € 67608 € 69120 € 70620 € 72000 € 73632 € 75096 € 76680 €
60000€ 61584 € 63024 € 64476 € 65952 € 67440 € 68976 € 70560 € 72096 € 73656 € 75240 € 76956 € 78480 € 80184 € 81816 € 83520 €

Takaisinmaksusumma on arvio takaisin maksettavasta kokonaissummasta. Henkilökohtaisen lainatarjouksessa saat tarkat laskelmat koroista, kuluista, kuukausieristä sekä takaisinmaksusummasta.

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Nimelliskorko 4,19% - 20%, kulut 0 - 150€/ vuosi. Laina-aika 1-20v, lainasummat 100€ - 60000€.