Hae pikalainaa

Rahoituslaitos.fi tarjoaa mahdollisuuden hakea pikalainaa monipuolisesti ja joustavasti. Voit hakea pikalainaa yllättäviin menoihin tai isompaa luottoa suunniteltuihin hankintoihin. Hakemuksen voit jättää ympäri vuorokauden.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Lainahakemuksen täyttäminen

Täytä lainahakemus Rahoituslaitos.fi -sivustolla.

2

Lainapäätöksen odottaminen

Odota lainapäätöstä. Saat tiedon päätöksestä suoraan sähköpostiisi.

3

Rahan saaminen tilille

Kun lainapäätös on myönteinen, rahat siirtyvät tilillesi mahdollisimman pian.

Joustavat ehdot
24/7 palvelu
Rahoitus tarpeen mukaan

Rahoituslaitos.fi – Rahoituspalvelu sinun tarpeisiisi.

Pikalaina

Pikalaina on laina, jonka saat nopeasti tilille. Kun haet pikalainan Rahoituslaitoksen kautta, mahdollisuutesi saada edullinen lainatarjous ovat mitä parhaimmat. Etsimme nimittäin sinulle hakemuksesi perusteella parhaan ja halvimman lainan useiden luottoyhtiöiden valikoimista.

Rahoituslaitoksen avulla säästät aikaa ja vaivaa, sillä täytät vain yhden hakemuksen. Sinun ei siis tarvitse täytellä useita hakemuksia tai etsiä lainojen hintatietoja ympäri internetiä. Rahoituslaitoksen palvelut ovat sinulle täysin ilmaisia. Maksat vain lainastasi, mikäli päädyt sellaisen tilaamaan.

Miten haen pikalainaa?

Aloita hakemuksesi täyttäminen valitsemalla toivomasi lainasumma sekä sopiva maksuaika. Maksuajan pituus riippuu siitä, paljonko sinulta liikenee lainanlyhennyksiin kuukaudessa. Laskurilla saat arvion lainan kuukausikustannuksista.

Kun sopiva lainasumman ja maksuajan yhdistelmä on löytynyt, täytä huolellisesti henkilö- ja yhteystietosi sekä tiedot taloustilanteestasi. Lainapäätöstä varten tarvitsemme tietoa siitä, paljonko rahaa sinulla on kuukausittain käytettävissäsi, joten kysymme muun muassa tulojesi määrää, asumiskustannuksiasi sekä aiempien velkojesi määrää. Kannattaa varautua siihen, että tulojen määrä täytyy mahdollisesti myöhemmin todistaa esimerkiksi palkkakuitilla, tiliotteella tai eläkepäätöksellä.

Mikäli haet lainaa yhteishakijan kanssa, myös yhteishakijan vastaavat tiedot tarvitaan. Yhteishakija tarkoittaa, että otat pikalainan yhdessä toisen henkilön kanssa, ja olette kumpikin tasapuolisesti vastuussa siitä, että laina tulee maksetuksi.

Mikäli toinen yhteislainaaja ajautuu maksukyvyttömyyteen, tulee toisen silti huolehtia lainan maksusta. Useimmiten lainaa haetaan yhteisvastuullisesti oman puolison kanssa kodin yhteisiä hankintoja varten. Yhteishakija voi parantaa mahdollisuuksiasi saada pikavippi ja myös alentaa vipin hintaa. Mitenkään välttämätöntä yhteishakijan lisääminen ei kuitenkaan ole, joten voit mainiosti hakea lainaa myös yksin. Et tarvitse myöskään takaajaa tai vakuuksia voidaksesi hakea lainaa Rahoituslaitoksen kautta.

Luottoa vaivattomasti

Jos valikoimastamme löytyy sinulle sopiva pikalaina tai kulutusluotto, saat pian lainatarjouksen. Jos lainatarjous on mieleinen, voit hyväksyä sen. Hyväksymistä ja lainasopimuksen allekirjoittamista varten tarvitset verkkopankkitunnukset. Sopimuksen tekemisen ja mahdollisten tulotodistusten toimittamisen jälkeen saat rahat pian pankkitilillesi. Mikäli lainatarjous ei kelpaa, sinun ei tarvitse tehdä mitään.

Rahoituslaitoksen lainat ovat vaivaton ja nopea tapa saada joustoa talouteen. Täytä hakemus nyt, saat lainatarjouksen pian!

Vertaa pikalainat vaivatta yhteistyökumppanimme sivustolta. Katso kaikki pikalainat tästä.

Kilpailuta Rahoitus - Hae pikalainaa

Usein kysytyt kysymykset

Pikalainan hakeminen Rahoituslaitos.fi -sivustolla tapahtuu helposti ja nopeasti. Aloita valitsemalla sopiva lainasumma ja laina-aika. Tämän jälkeen täytä lainahakemus huolellisesti. Hakemukseen tulee yleensä kirjata henkilötiedot, taloudellinen tilanne ja tietoa tuloista. Hakemuksen täytettyäsi, voit lähettää sen eteenpäin. Hakemuksen lähettämisen jälkeen lainapäätös saapuu usein jo saman päivän aikana. On tärkeää huomioida, että lainan myöntäminen edellyttää luottotietojen olevan kunnossa.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen