Autolaina

Autolaina Rahoituslaitos.fi:ltä on joustava ratkaisu unelma-autosi hankintaan. Tarjoamme kilpailukykyisiä korkoja ja räätälöityjä maksusuunnitelmia, jotka sopivat juuri sinun tilanteeseesi. Autolainamme avulla voit hankkia uuden tai käytetyn auton ilman, että joudut tyhjentämään säästötiliäsi.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Täytä hakemus

Kerro meille tarvitsemasi lainasumma ja toivottu maksuaika.

2

Saa päätös

Käsittelemme hakemuksesi nopeasti ja ilmoitamme päätöksestä.

3

Osta auto

Hyväksytyn päätöksen jälkeen voit hankkia unelmiesi auton.

Lainasummat 1000€ - 60 000€
Maksuaika 1-15 vuotta
Verkossa 24/7

Hae autolainaa meiltä ja aja pian uudella autollasi!

Autolaina - rahoitusratkaisu unelma-autosi hankintaan

Autolaina - rahoitusratkaisu unelma-autosi hankintaan

Autolaina on joustava rahoitusratkaisu, joka mahdollistaa unelma-autosi hankinnan ilman suuria kertakustannuksia. Rahoituslaitos.fi tarjoaa räätälöityjä autolainoja, jotka sopivat erilaisiin elämäntilanteisiin ja budjetteihin.

Autolainan avulla voit hankkia uuden tai käytetyn auton ja maksaa sen hinnan pienemmissä erissä pidemmällä aikavälillä. Tämä rahoitusmuoto antaa sinulle mahdollisuuden nauttia laadukkaasta ajokokemuksesta heti, ilman että joudut odottamaan vuosia säästääksesi koko summan.

Autolaina on suunniteltu erityisesti ajoneuvon hankintaan, mikä tekee siitä usein edullisemman ja joustavamman vaihtoehdon kuin yleisluontoisen kulutusluoton käyttäminen. Lainan ehdot ja takaisinmaksuaika voidaan sovittaa vastaamaan juuri sinun tarpeitasi ja maksukykyäsi.

Jos sinulla on jo olemassa olevia lainoja, voit harkita niiden yhdistämistä yhdistelylainaksi autolainan kanssa. Tämä voi selkeyttää taloutesi hallintaa ja mahdollisesti alentaa kokonaiskorkokustannuksiasi.

Autolaina Rahoituslaitos.fi:ltä tarjoaa seuraavia etuja:

Autolaina on siis erinomainen vaihtoehto, kun haluat toteuttaa autohaaveesi vastuullisesti ja taloudellisesti järkevällä tavalla. Se mahdollistaa laadukkaan liikkumisen ilman, että joudut tinkimään muista elämän tärkeistä osa-alueista.

Kilpailuta Rahoitus - Autolaina

Usein kysytyt kysymykset

Autolainan korko määräytyy useista tekijöistä, joita arvioimme yksilöllisesti jokaisen lainahakemuksen kohdalla. Tärkeimpiä vaikuttavia tekijöitä ovat hakijan luottotiedot, tulot ja muut taloudelliset velvoitteet. Myös lainan määrä ja takaisinmaksuaika vaikuttavat korkoon. Auton ikä ja arvo otetaan huomioon, sillä ne toimivat lainan vakuutena. Pyrimme tarjoamaan kilpailukykyisen koron, joka vastaa asiakkaan tilannetta ja lainan riskitasoa. Kannattaa aina vertailla eri vaihtoehtoja ja keskustella asiantuntijoidemme kanssa parhaan mahdollisen autolainan löytämiseksi.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen