Lainaa 18000 euroa

Hae 18000 euron lainaa Rahoituslaitos.fi-palvelusta. Täytä hakemus verkossa ja saat lainapäätöksen nopeasti. Voit käyttää lainaa mihin tahansa tarpeeseen, kuten remonttiin, matkustamiseen tai velkojen yhdistämiseen. Rahoituslaitos.fi auttaa sinua löytämään sopivan lainan.

Aloita tästä
€ 1,000 € 60,000
1 vuotta 15 vuotta
Arvioitu kuukausierä € 342/kk

Tämä arvio on laskettu käyttäen nimelliskorkoa

5.0%
Katso henkilökohtainen tarjous - hakemus ei sitova

Esimerkkilaina: €, v, nimelliskorko on , tilinhoitomaksu 5 €, avausmaksu 30 €. Yhteensä €, joka on €/kk. Vahvista tiedot lainasopimuksesta - tarjous tehdään asiakaskohtaisen arvion perusteella.

1

Täytä hakemus

Täytä lainahakemus verkossa. Tarvitset vain henkilötiedot ja tiedot tuloista ja menoista.

2

Vertaile lainatarjouksia

Saat lainatarjouksia eri lainanantajilta. Vertaile korkoa, laina-aikaa ja muita ehtoja löytääksesi sinulle sopivimman lainan.

3

Saat rahat tilillesi

Kun olet hyväksynyt lainatarjouksen, rahat siirretään tilillesi jopa samana päivänä. Voit käyttää lainaa heti.

Hae lainaa verkossa
Nopea lainapäätös
Joustava takaisinmaksu

Aloita lainahakemus heti ja toteuta unelmasi. Olemme apunasi koko lainaprosessin ajan.

Lainaa 18000€ heti tilille

Lainaa 18000€ suoraan netistä Rahoituslaitos.fi -palvelun kautta. Rahoituslaitos tarjoaa nopean ja vaivattoman tavan hakea lainaa, sillä tarjoamme vain yhden lainahakemuksen täyttämällä valmiiksi kilpailutetut lainat useiden eri luotonmyöntäjien lainavalikoimasta. Palveluamme käyttämällä säästät aikaa ja vaivaa huomattavasti.

Kun olet valinnut sopivan lainasumman ja takaisinmaksuajan voit lähettää hakemuksen eteenpäin. Anna hakemukseen kaikki tarvittavat tiedot kuten henkilö- ja osoitetiedot, pankkitiedot, tulotiedot, mahdolliset muut velat ja vipit ja niin edelleen. Kun hakemus on lähtenyt matkaan, saat nopealla aikataululla useita erilaisia lainatarjouksia useilta eri luotonmyöntäjiltä. Kun olet valinnut saamistasi tarjouksista juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuvan luoton, voit hyväksyä tarjouksen sähköisesti omien verkkopankkitunnusten avulla.

Kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen 18 000 euron lainasummalle, siirtyy rahasumma mahdollisimman nopeasti suoraan pankkitilille. Parhaimmillaan rahan voi saada käyttöön jopa saman päivän aikana, mikäli valitsemasi luottoyhtiö pystyy siirtämään rahaa nopeasti omaan pankkiisi. Käytännössä rahat siirtyvät aina normaalin pankkien rahansiirtoon vaatiman ajan kuluessa. Myös valitun luottopalvelun aukioloajat vaikuttavat rahansiirtoihin ja yöaikaan kello 23 rahaa ei siirretä koskaan.

18 000 euron lainaa on mahdollista hakea kenen tahansa yli 18 vuotiaan henkilön. Hakijalla on oltava Suomen kansalaisuus ja kunnossa olevat luottotiedot. Tämän lisäksi on löydyttävä oma henkilökohtainen pankkitili sekä verkkopankkitunnukset suomalaisessa pankissa, jotta rahoitus voidaan myöntää.

Koska laina on jo suhteellisen suuri, on lainanottajalla oltava myös säännöllisiä kuukausituloja. Tuloiksi voidaan lukea esimerkiksi palkkatulot tai eläketulot. Säännöllisiä tuloja voidaan vaatia eri lainapalveluissa eri summa ja tähän voi vaikuttaa myös mahdolliset muut avoimena ja maksamattomana olevat luotot ja velat.

Lainaan ei tarvitse hankkia takaajia eikä vakuuksia, vaan lainat kauttamme haettuna ovat aina vakuudettomia. Jos hakijalla on pienet tulot ja mahdollisesti muita lainoja, voi lainaan hankkia yhteishakijan. Yhteishakijan kanssa haettuna myönteisen luottopäätöksen saaminen on huomattavasti helpompaa kuin yksin hakiessa. Hakijan tulot ja menot on oltava sopivassa suhteessa jotta luottoa voidaan myöntää. Mikäli kuukausittain käytössä oleva raha ei tahdo millään riittää kaikkiin kuluihin, on hyvin mahdollista että luottoa ei tulla myöntämään. Tai asiakkaalle voidaan ehdottaa hieman pienempää pikalainaa tai erilaista maksuohjelmaa.

Jos siis tarvitset nopeasti rahaa 18 000 euroa, on paras ratkaisu kääntyä Rahoituslaitos.fi luottopalvelun puoleen. Saat aina parhaan lainaratkaisun useiden eri luotonmyöntäjien valikoimasta.

Kilpailuta Rahoitus - Lainaa 18000 euroa

Usein kysytyt kysymykset

Lainan saamisen edellytykset 18000 euron lainalle vaihtelevat hieman riippuen hakijan tilanteesta ja lainatuotteesta. Yleisesti ottaen edellytämme hakijalta säännöllisiä tuloja, hyvää maksukykyä sekä moitteetonta luottohistoriaa. Lisäksi hakijan tulee olla täysi-ikäinen ja omata Suomen kansalaisuus tai pysyvä oleskelulupa. Tarkat lainaehdot määritellään aina tapauskohtaisesti lainahakemuksen perusteella.

Hae Rahoitusta Heti

Rahoituslaitos auttaa löytämään sopivan lainan tarpeisiisi - kokeile ilman sitoumusta

Siirry hakemukseen